Läheissuhteet, perhe, naiset, miehet ja muut

tietoa ja tukea parisuhteisiin ja perheille

perhe-/parisuhdeneuvonta (maksuton)

Järvenpään, Keravan ja Tuusulan seurakunnilla on yhteinen Perheasiain neuvottelukeskus.

Perheasian neuvottelukeskus tarjoaa keskusteluapua parisuhteen ja perheen kysymyksiin. Perheneuvontaan voi tulla yksin tai yhdessä kumppanin kanssa. Keskustelut ovat maksuttomia ja luottamuksellisia. Järjestämme myös eroryhmiä, jotka on tarkoitettu eropäätöksen tehneille.

Kirkon perheneuvonta on ammatillista keskusteluapua parisuhteen ja perheen kysymyksissä sekä elämän kriisitilanteissa. Erityisalueena ovat parisuhteen kysymykset. 

Vastaanottoa pitää Järvenpään seurakunta, jonka lisäksi vastaanotto on Keravalla ja Tuusulassa yhtenä päivänä viikossa.

Keravan kaupungin sosiaali- ja perhepalvelujen sivustolle on koottu kattava lista paikallisia ja valtakunnallisia toimijoita, joilta saat apua perhe- ja lähisuhdeväkivaltaan.

 

Keravan terveyskeskuksen päivystys antaa akuuttia hoitoa väkivallan uhreille.

Päivystykseen voi tulla ma - pe klo 8 - 16, ei ajanvarausta.

Ilta ja viikonloppupäivystys sekä juhlapyhien päivystys Peijaksen sairaalassa, Sairaalakatu 1, Vantaa.

Hätätilanteessa soitto yleiseen hätänumeroon 112 !

Lyömätön Linja on lähisuhde- ja perheväkivaltaan erikoistunut toimintamuoto miehille.

Asiakkaaksi voivat hakeutua kaikki henkistä tai fyysistä väkivaltaa seurustelukumppaniaan, puolisoaan, lastaan tai muuta läheistään kohtaan käyttäneet miehet, sekä myös miehet, jotka pelkäävät käyttävänsä väkivaltaa tai haluavat arvioida omaa ja perheensä avun tarvetta.

Naisten Linja on tarkoitettu kaikenikäisille väkivaltaa kokeneille tai väkivallasta huolestuneille naisille. Voit soittaa tai ottaa yhteyttä verkon kautta. Sinulle vastaavat vapaaehtoiset naiset, jotka ovat koulutettuja tukemaan sinua. Toiminta on luottamuksellista.

Please reload

lasten parhaaksi

MANNERHEIMIN LASTENSUOJELULIITTO

Mannerheimin Lastensuojeluliiton tehtävä nimestään huolimatta ei liity juurikaan (usein jopa pelättyyn) sosiaalityön lastensuojeluun. 

Liiton päätehtävä on edistää lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvointia. MLL vaikuttaa, auttaa, tukee ja neuvoo valtakunnallisesti ollen näin jatkuva tuki lapsiperheiden arjessa.

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Keravan yhdistys toimii Keravan alueella keravalaisten lasten, nuorten ja perheiden hyväksi. He järjestävät mm. perhekahviloita, lukupiirejä, kerhoja ja paljon muuta toimintaa yksin ja muiden paikallisten toimijoiden kanssa. 

Keravan MLL:n ja tietoa heidän toiminnastaan löydät täältä

Ensi- ja turvakotien liitto on lastensuojelujärjestö, jonka tarkoituksena on turvata lapsen oikeus suotuisiin kasvuolosuhteisiin ja turvalliseen kehitykseen, tukea vanhemmuutta ja perhettä ja ehkäistä perheväkivaltaa.

Liitolla on 30 jäsenyhdistystä. Ne ylläpitävät 10 ensikotia, kuutta päihdeongelmien hoitoon erikoistunutta ensikotia sekä 11 turvakotia. Osa yhdistyksistä keskittyy toiminnassaan avopalveluihin. Jäsenyhdistyksissä tehdään sekä kriisityötä että pitkäaikaista perheiden tukemista.

He osaavat auttaa, kun

Please reload

​© 2016 HaKeRy

Hannu ja Kerttu ry | 040-128 1285 | Kuparisepänkatu 3, 04250 Kerava | toimisto (at) hannujakerttury.fi

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle