Hannu ja kerttu ry:n hallitus

Hannu ja Kerttu Ry valitsee vuosittain jäsenistön sääntömääräisessä vuosikokouksessa yhdistyksen toiminnasta vastaavan hallituksen, joka toimii seuraavaan vuosikokoukseen saakka.

16.1.2017 pidetyssä vuosikokouksessa valittiin seuraava hallitus, jonka kaksi avointa paikkaa täytettiin 9.3.2017: 

Puheenjohtaja - Nina Zetterman

Kuka: Keravalainen päihdetyöhön erikoistunut psykiatrinen sairaanhoitaja, jonka työkokemus on karttunut lähes kaikilla päihde-ja mielenterveystyön eri osa-alueilla aina korvaushoidosta vaikeahoitoisten suljetulle osastolle.

Vuosia kuunneltuaan tuttujen ja tuntemattomien tarinoita siitä, miten apua ei saa vaikka sitä rohkaistuisi pyytämään, päätti että asialle on tehtävä jotain ja kokosi mitä parhaimman tiimin perustamaan Hannu ja Kerttu ry:n.

Mikä: Oikeudenmukainen ja omapäinen idealisti.

Hannu ja Kerttu ry:n perustajajäsen

Varapuheenjohtaja - Päivi Wilén

Kuka: Keravalainen kaupunginvaltuutettu, kasvatus- ja opetuslautakunnan jäsen, SPR Keravan osaston vpj, ja MLL Keravan Kalevan yhdistyksen pj, Koulutukseltaan sosiaaliterapeutti, perheterapeutti ja psykoterapeutti, jolla on jo vuosien kunnioitettava kokemus mielenterveys- ja päihdetyöstä.

 

Ed.main. ammatillisen osaamisensa takia Wilén on myös Keravan edustaja Keski-Uudenmaan päihdehuollon kuntayhtymäkokouksissa ja edustajana poliisin neuvottelukunnassa joka valvoo ja kehittää poliisin toimintaa Itä-Uudenmaan poliisipiirissä.

Mikä:  Empaattinen ja diplomaattinen heikompien puolustaja.

Hannu ja Kerttu ry:n perustajajäsen

Sihteeri - Laura Jarva

Kuka: Keravalainen kotiseutuaktiivi ja syrjäytymisen ehkäisyn moniosaaja.

Mikä: Määrätietoinen ja tarmokas realisti.

Taloudenhoitaja - Marjo Becklin

Kuka: Syrjäytymisen ehkäisyyn erikoistunut terveydenhoitaja, jolla on jo vuosien rautainen tietotaito päihdeongelmaisten kanssa työskentelystä

Mikä: Empaattinen ja utelias rinnalla kulkija

Hannu ja Kerttu ry:n perustajajäsen

Jäsensihteeri - Juha Vuorensyrjä

Kuka: Keravalainen kaupunginvaltuutettu, stylisti ja paikallinen aktiivi, jonka kokemusasiantuntijuus on vertaansa vailla työssä syrjäytymistä vastaan

Mikä: Sympaattinen toveruuden ja yhteisöllisyyden rakentaja

Hallituksen jäsen - Tuula Lind

Kuka: Keravalainen kaupunginvaltuutettu, valtiotieteen maisteri, Keravan sosiaali- ja terveyslautakunnan puheenjohtaja ja rikosseuraamusalan asiantuntija, joka on luvannut tulevansa aina puolustamaan Hyvinvointikeravaa. Keravan ja keravalaisuuden asiantuntija sekä politiikan, että oman elämänsä kautta.

Mikä:

Hallituksen jäsen - Heli Karhu

Kuka: Keravalainen kaupunginvaltuutettu, sairaanhoitaja, Keravan tarkastuslautakunnan varapuheenjohtaja ja sanavalmis vähempiosaisten puolustaja niin politiikan piirissä, kuin omassa arjessaan.

Mikä: Tarmokas ja iloinen diplomaatti

Please reload

​© 2016 HaKeRy

Hannu ja Kerttu ry | 040-128 1285 | Kuparisepänkatu 3, 04250 Kerava | toimisto (at) hannujakerttury.fi

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle