Jäsenen kynästä on kaikille Hannu ja Kerttu ry:n jäsenille tarkoitettu oma blogi, jossa sana on vapaa ja tekstien aihepiiri syrjäytyminen ja sen lieveilmiöt.

 

Yhdistyksen jäsenistöön kuuluu hyvin laaja kirjo sote-alan ammattilaisia, paikallisia aktiiveja, sekä entisiä ja nykyisiä syrjäytyneitä ja sen lieveilmiöistä kärsiviä. Tämä monimuotoisuus on omiaan tuomaan julkisuuteen hyvin erilaisia näkökulmia yhdistyksen toimialalta. Tekstit voivat olla tutkivia, pohtivia, kokemusperäisiä, tai miten vain kirjoittaja haluaa asiansa tuottaa – ainoa julkaisukriteeri on asiallinen teksti. 

Yhdistyksen jäsenet voivat lähettää 1.7.2017 lähtien kirjoituksiaan HaKe:n sähköpostiin hannujakerttu@outlook.com.

Tekstejä on mahdollista julkaista anonyymisti nimimerkillä kirjoittajan niin halutessa. Asiasisältö tarkastetaan ennen julkaisua ja tekstit käsitellään luottamuksellisesti.

jäsenen kynästä

July 8, 2017

Viimeviikkoina keravalaisia ovat puhututtaneet Keravalla tapahtuneet väkivallanteot.

Viime vuosina näitä tolkuttomia väkivallantekoja on ollut useita. Syyskuussa 2014 nuori 14-vuotias poika kävi 82-vuotiaan vanhuksen kimppuun lyöden häntä vasaralla päähän ja vartaloon. Tammikuussa 2016 nuori 21-vuotias mies löi äitinsä miesystävää Keravalla niin, että hän menehtyi. Tuusulan käräjäoikeus tuomitsi hänet viiden vuoden vankeuteen....

Please reload

​© 2016 HaKeRy

Hannu ja Kerttu ry | 040-128 1285 | Kuparisepänkatu 3, 04250 Kerava | toimisto (at) hannujakerttury.fi

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle