tapahtumat ja uutiset

Täältä pääset seuraamaan HaKe:n toimintaan ja toimialaan liittyviä ajankohtaisia uutisia, sekä tapahtumia joissa olemme mukana.  Käy kurkkaamassa myös sosiaalisesta mediasta Facebook ja Instagram sivumme!

* Hannu ja Kerttu ry:n kotisivujen "tapahtumat" ja "uutiset" osat yhdistyivät 6/2018 - pääset selaamaan vanhoja julkaisuja sivun alaosasta niille nimettyjen kuvakkeiden takaa.

12-06-2018

oikealla polulla

Sosiaali- ja terveysministeriön avustusrahoituskeskus STEA teki tammikuussa 2018 lopullisen avustuspäätöksen Hannu ja Kerttu ry:n Polku-projektin suhteen myöntämällä hankkeelle kolmen vuoden projektirahoituksen vuosille 2018-2020. 

 

Polku on matalan kynnyksen palveluohjaus- ja kohtaamispaikka työikäisille (18-65v.) keravalaisille aikuisille, joka saatiin pitkään hioutuneiden suunnitelmien ansiosta avattua jo 12.3.2018 Keravan keskustaan osoitteeseen Kuparisepänkatu 3. Järjestön linjan mukaisesti Polku pyrkii toiminnallaan vähentämään ja ennaltaehkäisemään syrjäytymistä ja sen lieveilmiöitä kohderyhmänään erityisesti marginalisoituneet päihde- ja mielenterveysongelmaiset jotka eivät ole tuen piirissä, tai saa sitä riittävissä määrin.

Matala kynnys tarkoittaa, että Polussa voi asioida aukioloaikana klo 9-15 ma-to anonyymisti ja luottamuksellisesti, sekä ilman ajanvarausta tai lähetettä. Polussa ei myöskään edellytetä päihteettömyyttä, vain asiallista & muut huomioivaa käytöstä. Vaikka asiakasryhmä on rajattu erityisesti moniongelmaisiin mielenterveys ja päihdeongelmia kokeviin aikuisiin, Polussa tulosyitä ei arvoteta, eli kaikki syyt tulla Polkuun ovat yhtä hyviä.

Polku pyrkii resurssiensa puitteissa osallistavan yhteisöllisen toiminnan ja alati kehittyvän monialaisen asiantuntijayhteistyön avulla ehkäisemään ja vähentämään syrjäytymisen haittoja jo ennen niiden kasautumista. Siihen saakka kun henkilöstö ja tilat tämän sallivat, Polkuun ovat tervetulleita kaikki aikuiset keravalaiset kohtaamaan, voimaantumaan, saamaan tukea ja onnistumisen kokemuksia itselleen ja läheisilleen. 

Yhdenvertaisuus. Yhteisöllisyys. Yhteistyö.

Please reload

Uutiset
Uutisjulkaisut vuosilta 2016-2017
Tapahtumat
Tapahtumajulkaisut vuosilta 2016-2017
Show More

​© 2016 HaKeRy

Hannu ja Kerttu ry | 040-128 1285 | Kuparisepänkatu 3, 04250 Kerava | toimisto (at) hannujakerttury.fi

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle